در این نوع شرکت، مسئولیت اعضا با یکدیگر تضامنی می باشد و مسئولیتهای شرکت به صورت تضامنی و جمعی بر عهده آنها است.
قابلیت توسعه برای آینده: در انتخاب نام شرکت، به قابلیت توسعه و گسترش فعالیتهای آینده شرکت هم توجه کنید.
درنهایت باید بر روی گزینه گام بعدی کلیک کنید تا بتوانید به گام بعدی راه پیدا کنید.
نام امضاء کننده دفتر: بخش دوم این صفحه به اطلاعات شخص امضاء کننده دفتر اختصاص داده شده است که اولین فیلد آن شامل: نام شخص امضاء کننده دفتر است که در more info این قسمت باید نام آن فرد را وارد کنید.
تأسیس سازمان و ساختار شرکت: بعد از ثبت شرکت، شما باید سازمان و ساختار داخلی شرکت را تأسیس کنید.
در مرحله نهایی، لازم است که شعبه و روزنامه کثیر الانتشار شرکت را مشخص کنید و در نهایت بر روی گزینه ثبت کلیک کنید تا تمامی مراحل ثبت شرکت از طریق این سامانه به انجام رسد.
در پایان لازم به ذکر است چنانچه در مورد مراحل ثبت شرکت اینترنتی در اداره ثبت شرکتها و اقدامات لازم سوالی دارید که احیاناً بی پاسخ مانده است یا در موارد لازم مربوط به ثبت برند و ثبت شرکت و تکالیف پس از آن نیاز به مشاوره حقوقی دارید، می توانید ضمن تماس با موسسه حقوقی مشهور از مشاوره کارشناسان خبره و با تجربه ما بهره مند گردید.
بنابراین، امکان انجام قراردادها و تعامل با دستگاههای دولتی از طریق ثبت شرکت، به شما امکان میدهد تا به طور قانونی و رسمی فعالیتهای تجاری خود را انجام دهید و از خدمات و حقوقی که به شرکتهای ثبت شده ارائه میشود بهرهبرداری کنید.
نکات طلاق توافقی چیست؟ مهمترین نکته های طلاق توافقی طبق قانون جدید
پس از انجام کلیه اقدامات فوق و تهیه مدارک پیش گفته و تکمیل اطلاعات مورد نیاز در سامانه اداره ثبت شرکتها بصورت گام به گام و تایید نام و امضاء مدارک، باید مدارک لازم را از طریق باجه های پستی مجاز و از طریق پست پیشتاز به اداره ثبت شرکتها ارسال نمایید.
پاسخ سوال اول: خیر نیازی به مراجعه مجدد به اداره ثبت شرکتها نیست.
ت-۶ : اصل وکالتنامه وکیل دادگستری (اگر تصمیم دارید که از طرف شما وکیل دادگستری به اداره ثبت شرکتها مراجعه نماید)
برای نظارت بر اعمال مدیران شرکت و اطلاع مجمع عمومی از اوضاع و احوال شرکت، به موجب ماده ۱۴۴ لایحه اصلاحی قسمتی از قانون تجارت، مجمع عمومی عادی همه ساله بازرس یا بازرسینی را برای این کار انتخاب میکند که مدت مأموریت آنها یک سال است و انتخاب مجدد آنها بلامانع است.
در این روش، نیاز به مراجعه حضوری به این سازمان در دفعات زیاد بود و همین موضوع باعث می شد که اشخاص مراحل بسیار سختی را برای تاسیس شرکت ها انجام دهند.
Comments on “ثبت شرکتها - An Overview”